SPICE KING INDIA

SPICE KING INDIA Altijd lekker! Altijd vers!

order food online

Recentreview


4 stars out of 22 reviews
12 Nov 2019 at 20:11 Vind het ontzettend duur voor wat je krijgt. Eten was echt niets bijzonders. Ik had de butter chicken. Het was niet vies maar ook niet voor herhaling vatbaar. Tip: Vergelijk eens prijzen met andere restaurants op thuisbezorgd, de prijzen zijn echt te hoog
9 Nov 2019 at 20:54 Heerlijk eten, goede hoeveelheden. Bereiden en bezorgen duurde wat langer dan gepland, ik werd netjes gebeld met deze uitleg. Vriendelijke bezorger.
31 Oct 2019 at 21:52 Expensive!
31 Oct 2019 at 20:24 Helaas niet wat wij verwacht hadden, chicken massala was droge kip en bestond verder alleen uit knoflook.. egg curry waren 4 gekookte eieren in een waterige saus.. de rijst was goed, dat dan wel. Prijs ook erg duur voor wat is geleverd. 1x en nooit weer!
28 Oct 2019 at 22:03 Het kost mij minder moeite om helemaal naar hengelo te rijden voor echt goed indaas restaurant (bombay spice) dan het naar binnen werken van deze smaakloze en enorm dure maaltijd van spice king. ps: gezien jullie prijzen mag ik wel kipdij filet verwachten
20 Oct 2019 at 21:49 Eten was heerlijk en vers!
20 Oct 2019 at 19:57 Het eten was goed .. alleen voor de hoeveelheid eten dat ze leveren vind ik het wel enorm prijzig .
19 Oct 2019 at 21:17 Heerlijk gegeten. Aanrader
19 Oct 2019 at 20:35 Het eten was prima, maar zeker niet de prijs waard gezien de hoeveelheid en samenstelling. Ik had echt meer verwacht. Het viel tegen in vergelijking met schotels bij andere restaurants voor de helft van de prijs. Bezorging duurde langer dan verwacht.
14 Oct 2019 at 8:19 Perfect eten alleen de bezorgtijd was heel lang Daar waren wij niet op voorbereid
13 Oct 2019 at 21:09 Het meest verschrikkelijke wat ik ooit heb gehad voor dit geld. Groente uit de vriezer en bijna geen lam in de curry!! En koud geleverd na 2uur wachten en dat voor bijna 50€. Zoek alsjeblieft een ander restaurant uit!!!
13 Oct 2019 at 20:48 Het eten was lekker, maar echt bijzonder duur en dat vond ik het niet waard (40,- voor twee vegetarische gerechten). Bezorging heeft meer dan 1,5 uur gekost en dat voor 6,-.. als de prijzen en bezorging beter worden wel een herhaling waard.