SPICE KING INDIA

SPICE KING INDIA Altijd lekker! Altijd vers!

order food online

Recentreview


4 stars out of 50 reviews
13 Mar 2020 at 22:15 Erg goed heel lekker zeker één aanrader
22 Feb 2020 at 20:09 Had aangegeven om 18 uur graag het eten bezorgd te willen hebben en dat was keurig op tijd. Het eten zelf viel tegen bakje rijst met een bakje masala voor 20 € vind ik erg veel geld. Niet voor herhaling vatbaar
20 Feb 2020 at 20:12 Eten was erg lekker, echter waren ze een aantal dingen vergeten waar we wel voor betaald hebben. Kreeg hiervoor geen compensatie
14 Feb 2020 at 16:13 Too too spicy! Also this time they put no cashews in the rice!! The previous times it was everything very good, this time not! The delivery guy is friendly!
25 Jan 2020 at 20:32 Eten was goed was alleen te pikant Met name de samosa waren veel te scherp
15 Jan 2020 at 6:01 prijs kwaliteit/hoeveelheid eten niet in verhouding
10 Jan 2020 at 8:11 I found the lamb masala had good flavour but I wa s disappointed by the lamb, there were no cubes of lamb. It was more like gehakt lamb, if it was lamb. Very expensive.
5 Jan 2020 at 21:56 Duur maar wel erg goed
1 Jan 2020 at 22:19 lekker en mooi op tijd
15 Dec 2019 at 20:32 We hadden dit keer de chicken Kolhapuri. Deze viel wat tegen, best zout. De vorige keer hadden we de chicken masala. Deze zou ik zo weer bestellen, erg lekker en best pittig. De prijs is hoog maar van de hoeveelheid van 1 gerecht kunnen 3 personen eten.